Despre noi

ELECTRO SERVICE - Lucrari de instalatii electrice

ELECTRO SERVICE Group, adaposteste azi sub umbrela sa 2 companii. Denumirea grupului nu este intamplatoare. Acesta poarta numele primei noastre firme infiintate în aprilie 1994. Numele brandu-ului ElectroService s-a nascut din reunirea conceptuala a două cuvinte: ELECTRO - energetica si SERVICE - servicii.

Am inceput in aprilie 1994; am continuat apoi sa ne dezvoltam iar în anul 2014 am sarbatorit 20 ani de activitate.

Domeniul principal de activitate este - Lucrari de instalatii electrice (Cod CAEN 4321).

ELECTRO SERVICE oferă solutii complete si documentate in electricitate: executie, consultanta, proiectare si distributie. Firma inglobeaza o gamă larga de servicii si produse energetice incepand de la executie lucrări şi instalatii electrice, proiectare până la automatizari industriale. Societatea este atestata ANRE. Echipa de proiectare si executie este formată din electricieni cu experienta (autorizati ANRE gradul II A+B) şi Diriginte de santier – Retele electrice.

Principalul nostru obiectiv este acela de a proiecta si executa instalatii electrice de calitate si de a avea clienti foarte multumiti.

La baza dezvoltarii noastre corporative au stat de-a lungul celor 20 de ani valorile care se regasesc si azi în vitrina noastră la loc de cinste: resurse umane, respect, pasiune, inovatie, profesionalism, fiabilitate, performanta.

Calitatea serviciilor oferite de noi, a determinat cresterea continua a clienţilor nostrii, carora le datoram: Clasarea in topul firmelor editia 2008

Asistenţă imediată: